Transport från Jönköping med hälsoprodukter

I bland ska man har lite tur men andra gånger får man ta till annat. Vi hade lovat ett antal kunder att få sina produkter idag men de tycks ha fastnat i Jönköping. Det fanns inte en chans att de skulle hinna till butiken idag eller ens knappt i morgon enligt de som hade hand omtransporten.

transport JönköpingVilken otur! Jag gjorde iallafall ett försök och ringde till en annan transportfirma i Jönköpingoch frågade om de kunde hjälpa mig. Det kunde de!! Inga problem sa killen som jag pratade med och de hade en körning neråt redan om en timme. Jag blev så klart överlycklig och det kommer säkert några av mina kunder också bli. Det är ju inte alltid så lätt att ta sig till butiken om du inte har bil eller om du är gammal. Det känns inte så näpet att stå där och säga att “tyvärr så kommer inte produkterna idag”, som man lovat. Jag tar väldigt seriöst på vad jag lovar, vilket hade inneburit att jag hade fått sätta mig i bilen och själv åka till Jönköping. Skönt att den transporten löste sig ändå. Hit kan du vända dig om du behöver få hjälp med transport i Jönköping, expresstransport.se. Nu ska jag gå och packa upp lite andra varor. Det blir en bra dag trots morgonens stök!