Titta på industritomter för ny hälsokostbutik?

Det har gått bra för butiken som vi startade upp förra året och nu behöver vi bygga ett nytt lager, samt ytterligare en ny butik. Vi hade aldrig kunnat tro att det skulle sälja så bra och att folk var så intresserade av hälsoprodukter. Jag kan inte annat än att vara glad över att det lyckades! Nu ska vi expandera och vi har fått ytterligare en delägare. I morgon ska vi åka och titta på några industritomter utanför stan. Industritomter? Varför då? Jo för det kommer så småningom att finnas många andra butiker där och det kommer vara mycket folk som besöker detta när det är färdigt. Så klart att det måste finnas en butik som säljer hälsokost och andra produkter där.

Industritomter – fördelarna!

En av anledningarna till att vi vill kolla på industritomter i första hand är så klart priset. Det kostar ganska mycket pengar att ha en butik mitt inne i centrum. Dessutom har vi ju redan det nu. Stora köpcenter utanför stadskärnan är där många handlar idag, det är lättare att parkera och butikerna ligger nära varandra. Man får mycket gjort på ett besök. Det ligger ju bra till för den som åker förbi när de ska hem från jobbet. Restaurangerna brukar dra in en del från yrkestrafiken också. Är du också nyfiken på att veta mer om detta? Kolla på industritomter, Etablera i Ljungby.

Nu får jag sluta att skriva eftersom det är dags att bege sig hemåt. Det är mycket som ska fixas i morgon och beslut som ska fattas. Jag är dock övertygad om att detta kommer att bli toppen!! Jag har åkt förbi området innan och tycker att det ligger väldigt bra till! Skönt att kunna ta en lunchpromenix i skogen också.