En städfirma från Växjö…

Det har kommit stora laddningar med hälsoprodukter de senaste dagarna. För att hinna med allt som ska göras och packas upp har jag hyrt in en städfirma. Jag ska in till lokalen i Växjö idag och se till så vi kommer någon vart i kaoset. Det är bara en vecka tills allt ska vara klart med försäljning av hälsoprodukter. Det är lika bra att städfirman kommer med en gång och tar grovstädningen.

Innan vi öppnar kommer det också att behövas en del finputs och de stora fönsterna till butiken, ska putsas. Inget får lämnas åt slumpen och detta är en stor satsning för mig. Alla produkter jag har köpt in har kostat en rejäl slant. Hyran kostar inte så mycket som tur är, eftersom det inte ligger i centrala Växjö. Städfirman har också ett mycket bra pris. Passar på att skicka med ett tips om du behöver ta hjälp av en städfirma i Växjö, stadbolaget.se.

Nu måste jag åka iväg för att hämta upp en vän som kommer med tåget. Hon har lovat att stanna några dagar och hjälpa till i butiken. Jag har plockat ihop lite hälsoprodukter som tack, även om hon inte ville ha något för det. Detta betyder mycket för mig och jag vill att hon ska få prova produkterna så klart!