I kväll blir det restaurang i Karlskrona!

restaurang KarlskronaÅrets hälsoprodukter är beställda och i kväll ska vi träffas och ha trevligt på en restaurang i Karlskrona. Hela dagen har jag träffat andra återförsäljare och leverantörer av olika märken och sorter. En hel del har jag fått prova och en del nya saker har varit över förväntan.

De andra sover på hotell eller åker hem efter produktvisningen eller middagen ikväll, fast jag passar på att hälsa på en god vän och stannar över natten. Jag tog med en låda med lite saker från min butik, vitaminer och tillskott, lite olika fröer och torkade bär och två hårprodukter. Hon blir säkert glad, fastän det inte är årets nyheter.

Jag ser verkligen fram emot att få koppla av några timmar innan jag åker in till Karlskrona igen. Min vän ska följa med oss och det var hon som tyckte vi skulle prova en restaurang i Karlskrona, Cozy Kitchen. Det verkar toppen så det kommer nog bli en helkväll! Kanske inte så hälsosam men det har man ju haft nog med idag och andra sidan ;-). I morgon är en annan dag och jag är ledig eftersom jag ville stanna hos min vän en stund. Dessutom lär det nog bli lite vin på restaurangen. Inte så bra ide att köra hem för tidigt.