Glaspartier på hälsobutiken

GlaspartierNu är det några veckor sedan vi började sälja våra fina hälsoprodukter i den nya butiken. Vi gör små förbättringar varje dag och det börjar bli ont om plats i butiken. Efter mycket diskussioner har vi kommit fram till att det skulle bli fint om vi byggde ut lite på baksidan. Det bästa alternativet är att sätta dit stora glaspartier. Anledningen till det är att glaspartier släpper igenom mer ljus. Det kan faktiskt gynna försäljningen av våra hälsoprodukter.

Förutom glaspartier blir det även ett tak som släpper igenom mer ljus. Vi har hittat ett företag som är duktiga på det här med glaspartier: Halle. Det är mycket som ska fixas innan och vi måste ha tillstånd att bygga ut på baksidan men vi tror att detta är den bästa lösningen. Annars har vi en plan B också, även om det inte alls skulle bli lika bra. Den innebär att vi skulle få flytta vårt lager och utöka butiken dit. Självklart håller vi tummarna för att lösningen med glaspartier kommer fungera på alla plan. 

Dags att öppna butiken och sluta sitta och dagdrömma om ett stort och ljust uterum, fullt av härliga produkter och lockande dofter. Än så länge funkar det och jag får ta hem mer produkter när utrymmesfrågan är löst. Våra kunder kan fortfarande beställa vad de vill ha av oss.