På besök hos en frisör i Kalmar

Vad man äter har stor betydelse för hårets kvalitet men det är inte allt! En frisör i Kalmar hjälpte mig att få ett vackrare hår. Jag tyckte att jag prövat allt inom hälsokost och som jag tränar och står i. Försöker göra så mycket jag kan för att må bra. Jag springer i skogen, äter bra, färgrika grönsaker och sover mina åtta timmar. Efter att ha besökt en väninna i Kalmar för några veckor sedan, blev jag mycket förtjust i granatäpple och broccoli. Då kan man ju tycka att jag gör allt jag kan, eller? Men nej, mitt hår såg inte alls ut att må bra ändå.

Jag ringde och pratade med en frisör i Kalmar om vad jag kunde göra. De tyckte att jag skulle komma in så de fick titta på hårets kvalitet. Här kan du också hitta en frisör i Kalmar, 46kvadrat.se. Sagt och gjort, jag begav mig iväg till en frisören redan nästa dag.

Det var ett tag sedan jag besökt stadens centrum men här var allt sig likt. Inne hos frisören fick jag veta att mitt hår behövde regelbunden inpackning. Det har jag alltid slarvat med och skyller alltid på att jag inte har tid. Jag tar det nästa gång, känns det igen. 😉 Hon gjorde en intensivbehandling på mitt hår och det blev helt perfekt! Så hälsosamt vill jag alltid ha mitt hår! Tydligen får mitt hår mycket stryk efter alla duschar vid träningen. Dessutom utsätts det för mycket sol, som torkar ut håret. Jag lovade min frisör att bättre mig och gick därifrån med ett vackert hår.

Hälsokost är bra och det fortsätter jag att äta men nu vet jag att man får ge håret lite extra kärlek hos en frisör ibland. Jag blev så sugen på att prova hårförlängning när jag var där. Fast det är en annan historia! 🙂