Flyttstädning i butiken i Norrköping

Då var det snart dags att ta med de sista lådorna från vår hälsobutik i Norrköping. Vi ska flytta till ett ställe som ligger straxt utanför Norrköping. Jag ringde en firma som ska ta hand om flyttstädningen. Det är det tristaste med en flytt. Att städa i flera timmar och det finns inte längre kvar något annat än ett eko. Nej, flyttstädning är inte min grej, fast jag gillar att hålla rent och städa i vanliga fall.

Den nya butiken är mycket större och vi kommer ha mer hälsokost, tillskott och massor av må bra saker på lager. Vi kommer öppna redan efter helgen och det kommer så klart finnas lite extra bra erbjudande. Innan jag slutar skriva och packar in det sista i bilen tänkte jag ge ett bra råd till den som behöver flyttstädning i Norrköping: flyttexperten.com. De finns inte bara i Norrköping, utan på flera orter och har många olika tjänster, förutom flyttstädning.

Jag kommer sakna detta stället en aning men det är nog bara lite vemod som går över så fort jag kliver in i vår nya butik. Det är nytt och fräscht och ligger brevid en riktigt bra lunchrestaurang. De serverar mat helt i linje med vårt tankesätt, att hälsan är viktigast av allt. Man ska tänka på vad man stoppar i sig dagligen och speciellt om man äter mycket ute.