I ett uterum i Umeå med massor av hälsonyheter!

Botanical Garden Desktop BackgroundHär sitter jag i ett uterum i Umeå med flera kartonger med olika nya hälsoprodukter. Jag ska packa upp dem och försöka göra det lite presentabelt, eftersom vi kommer att ha en visning här i morgon. Vi tyckte att ett uterum var den den allra bästa platsen eftersom det kommer ett så härligt ljus in. När hösten kryper på är det precis vad vi alla behöver, ljus och hälsoprodukter! Jag ska tända en del doftljus också eftersom dofter oftast triggar bra saker i hjärnan. Det beror ju på vad man tycker om för dofter. De aromer jag tror att de flesta ändå tycker om är vanilj, kola och choklad. Det kommer att vara öppet för alla att komma till det härliga uterummet i Umeå. Jag njuter av att sitta här nu fastän det är kartonger överallt. Jag har alltid velat ha ett själv! Här hittar man fina uterum i Umeå, Uterumsexperten

Dags att resa på kroppen och sätta igång om jag ska få allt färdigt tills imorgon. Jag ska förbereda lite goda och hälsosamma saker att tugga på också. Det finns så mycket gott man kan göra med nötter, torkade bär och frukt. Ja och så choklad så klart. Det är bara viktigt att tänka på vad det är för choklad. Vanlig mjölkchoklad som är fullproppad med massa skräp är inget att ha och knappast nyttig. Den blir man bara fet av, knappast glad. De har tagit bort det som är nyttigt och satt till billigare ämnen i mjölkchokladen. Jag har en hel kartong med fin choklad i andra änden av uterummet och inte kostar den skjortan heller.