Cafe Växjö – Hennings konditori

Söker du café Växjö? Då ska du absolut prova på Hennings konditori. Där finns absolut det mesta. Baguetter, tårtor, bakelser, frukost och lunch och mycket mer av fantastiskt gott. Titta in redan idag och prova något från menyn. Allting är hemmabakat från konditoriet med mycket kärlek.

Om Hennings Konditori

Hennings Konditori Växjö ligger på Storgatan 59 mitt i Växjö. Vi bakar allting som vi säljer i både fiket och konditoriet. Vi är ett konditori som tar ett stort ansvar. För exempel allt vårt kaffe är klimatkompenserat, ekologiskt och kravmärkt. Vi strävar efter att arbeta med så mycket närproducerade råvaror som möjligt. Du hittar också en mängd alternativ i vårt sortiment för allergiker samt gluten- och laktosintoleranta. Vi är noga med att använda miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel i vår produktion för minskad miljöpåverkan.

Cafe Växjö - Hennings konditori

Lite Cafelyx i vardagen

Är det kanske dag för lite lyx i vardagen? Därhemma eller kanske rentutav på ett arbetsmöte? Varför inte ett ta ett frukostmöte hos oss på vårt konditori och Café?  Varmt välkommen för avhämtning av våra goda nybakade frukostfrallor och baguetter med olika fyllningar. Ett måste på frukostmötet.

Tårtor

På Hennings bakas det tårtor helt utan transfetter och alltid med äkta grädde. Färska bär efter säsong. Vi har alltid ett antal olika tårtor färdigbakade varje dag men för att få just din tårta till en speciell dag ber vi dig att förbeställa.

Lunch

Dags för lunch? Titta in till hennings konditori och koppla av med en tidning och en god kopp kaffe. Om du skulle vara stressad så kan du ju ta med dig din lunch. Hennings konditori har ju alltid  samma utbud till servering som take away. Behöver du en liten avkoppling på lunchen från stressen, så rekoomederar vi att du äter din lunch på vårt lilla café Växjö. Du är alltid välkommen in, så titta in redan idag.